Over mij

Anouska

Hi, wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Anouska, moeder van een dochter. Ik ben een gevoelig, liefdevol en empathisch persoon. Ondernemend, een doorzetter, dagdromer, bevlogen en sportief zijn ook eigenschappen die bij mij passen.

Schoonheid en gezondheid zijn mijn passies. Als jong meisje had ik al een interesse naar rituelen, alternatieve geneeswijzen en de natuur. Ik ben opgegroeid op een eiland en heb daardoor de verbinding met de natuur en de rust van kinds af aan meegekregen. Als ik tot rust wilde komen, dan ging ik het bos of de duinen in. Ik geniet daar nog steeds van. Ik ben echt fan van het strand. Heerlijk!

Na mijn opleiding in de schoonheidsverzorging ben ik mij gaan verdiepen in de Ayurveda, alternatieve geneeswijzen en eigenlijk alles over het in balans zijn met jezelf; een holistische levensstijl. Ik voelde dat er meer was dan alleen de huid verzorgen. Door deze verdieping en mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een heel eigen manier van behandelen gecreëerd.

Als gevoelig mens voel ik goed aan wat jij nodig hebt. Mijn heldervoelend vermogen is mijn kracht om jou liefdevol te kunnen ondersteunen in de behandeling. Ik behandel met liefde en alle zorg en aandacht die jij nodig hebt.

Verdriet en pijn blokkeerden mijn zoektocht naar geluk en balans. Daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen: school voor bewustwording, traumaheling, ademwerk, lichaamgerichte therapie en holistisch healer. Dit heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik voel nu veel meer rust omdat ik mezelf mag zijn.

Nu hoop ik jou te inspireren dat lief zijn voor jezelf, dagelijkse beautyrituelen en bewustwording toepassen, echt belangrijk is. Niet alleen voor een mooie gezonde huid, maar ook om je goed te voelen en gelukkig te zijn met wie je bent.

Liefs ❤
Anouska

Ik geloof in de kracht van gedachten,
hoe kijk jij naar jezelf?