Behandelingen

Mijn nieuwe holistische behandelingen hebben een helende werking op lichaam, huid en geest. Een prachtige methode voor natuurlijke huidverbetering, heling en hernieuwde energie. Holistic Beauty Therapy is een behandelprogramma voor vrouwen die op een natuurlijke wijze hun schoonheid willen verrijken. Tijdens de op maat gecreëerde behandelingen kijk ik niet alleen naar jouw huid, maar ook naar het effect van diverse holistische aspecten zoals jouw energie, de fitheid van jouw lichaam en je algehele welbevinden.

Ik gebruik de Holistic Beauty methode en de natuurzuivere producten van Colour & Spice. De filosofie van Colour & Spice gaat over veel meer dan alleen het verbeteren van je huid. Het gaat over de essentie: jouw levensenergie!

Ik geef per 1 juli 2023 geen losse behandelingen meer, maar natuurlijk integreer ik de fijne technieken van de Dr. Hauschka behandelingen. Ik neem de pareltjes mee in mijn nieuwe, completere, holistische behandelingen.

Holistic Beauty Therapy behandelingen zijn € 135 en in totaal ben je twee uur bij mij, waarvan je 1,5 uur in volle overgave mag genieten van een reis vol geuren en kleuren.

Cadeaubon

Voor ieder gewenst bedrag, leuk om te geven en te krijgen! Stuur mij een mailtje.