Holistische Beauty Methode

De holistische behandelingen worden ook wel de holistische beauty methode genoemd. Deze methode is een beauty ritueel die je kunt gaan volgen, dat hoeft natuurlijk niet, want je kunt zeker ook genieten van een losse behandeling.

De holistische beauty methode bestaat uit zes behandelingen en drie onderdelen. Elk onderdeel heeft twee stappen.

Behandelingen

In elke holistische behandeling kijk ik naar jouw huid, naar jouw lichaam en jouw energie als geheel. Ik behandel vanuit mijn intuïtie, met mijn liefdevolle aandacht en zorgvuldigheid, zodat ik volledig kan afstemmen wat jij nodig hebt. Hierdoor is elke behandeling uniek.

Je gaat even terug naar alleen voelen, naar het hier en nu. Uit je hoofd, terug naar je lichaam en een diepe ontspanning. Zo versterk je jouw innerlijke balans en het zelfhelend vermogen van het lichaam. De behandelingen zijn bedoeld om balans te brengen op mentaal, spiritueel en lichamelijk niveau. Samen maken we een reis die je uitnodigt om een diepere verbinding aan te gaan met jezelf.

Tijdens de behandeling praat ik niet, er is stilte, alleen op de achtergrond hoor je zachte muziek. De holistische behandelingen geef ik met de natuurzuivere huidverzorgingsproducten
Colour & Spice, voor duurzame huidverbetering. Deze waardevolle producten herstellen jouw huid op een diepere laag en versterken de levenskracht, zodat jouw huid gezond blijft en straalt.

 

1. Zuiveren & Herstellen

De eerste en tweede stap is het Zuiveren & Herstellen van de huid met de Beauty Detox producten, Beauty Detox Serum en Moisturizer.

Bij de eerste stap gaan we zuiveren en opruimen en wordt de huid vrij gemaakt van afvalstoffen. Ook gaan we kijken welke dingen belangrijk voor je zijn. In de tweede stap gaan we rust vinden, genieten en uitvinden wat goed is voor jou.

2. Opbouwen & Vitaliseren

Het tweede onderdeel bestaat uit Opbouwen & Vitaliseren, de rebalance fase. Met de Rebalance Serum en Moisturizer. Deze fase is voor het in balans brengen van de natuurlijke huidfuncties en de huid mooi aanvullen wat het nodig heeft.

De tweede stap in deze fase is de huid vitaliseren en kijken waar je hart echt blij van wordt, ook kunnen we een intentie zetten voor je diepste gevoelens.

3. Verstevigen & Verbinden

Dan het derde onderdeel, de uplifting fase. Verstevigen & Verbinden. Met het Uplifting Serum en Moisturizer. Deze rijke en intensieve producten zitten vol met stimulerende, plantaardige oliën en krachtige werkstoffen die je huid glad, fris en stevig maken. De uplifting fase heeft als doel het accepteren van verandering en vernieuwing en deze durven te omarmen. Het verbinden en vernieuwen van een nieuwe kijk naar jouw innerlijke wijsheid en unieke schoonheid. Deze stap opent en stimuleert ons bewustzijn. Je weet wat jouw huid echt nodig heeft.

Je eigen ritueel

Je ontvangt na elke behandeling jouw eigen Schoonheid & Balans ritueel die ervoor zorgt dat jij elke dag een moment voor jezelf neemt, met persoonlijke tips voor een holistische levensstijl.

Het resultaat is een stralende, mooie huid, een blij gevoel en meer eigenliefde. Heb je behoefte aan contact tussen de behandelingen door? Daar is zeker ruimte voor.

Anouska laat mij op een dieper niveau ontspannen, mentaal, fysiek en energetisch. Elke behandeling in stilte laten zich moeilijk vangen in woorden. Anouska brengt ultieme verzorging, massagetechnieken, meditatie en coaching samen, op een liefdevolle en laagdrempelige manier. Voor mij is Anouska thuiskomen, op een plek die ik nergens anders zo kan ervaren.

Wat ervaar je in de behandeling?

In alle behandelingen: voetenbad, voetreflex/intuïtieve massage, moxa therapie, ayurveda, aromatherapie, energetische massage, zachte handopleggingen, energiewerk, edelsteen therapie, klankschaal, balanceren van de chakra’s, uitgebreide reiniging, het voeden en stimuleren van de huid met natuurzuivere huidverzorging, meditatie, coaching, persoonlijk huidverzorgingsadvies.

 

Follow up

Om alles te onderhouden na het volgen van de holistische beauty methode, van wat je al bereikt hebt in de zes stappen, is er ook een follow up. In deze fase wordt gewerkt aan alle stappen die voorbij zijn gekomen in de zes behandelingen. We beleven wat het leven ons brengt, daardoor zijn we constant in beweging.

In deze behandeling wordt het gevoel van innerlijke rust gestimuleerd, zodat je krachtiger wordt en minder stress ervaart. Ook geven we energie aan de huid en waar nodig wordt de huid gekalmeerd.

Maak een afspraak via de pop-up of
neem hier contact op.