We beleven momenteel onrustige tijden, dat voelen we allemaal. Ik heb mijn salon tijdelijk gesloten, want gezondheid gaat nu voor. Terwijl een Dr. Hauschka behandeling nu zo goed zou zijn voor een moment van innerlijke rust. Toch kan ik je iets moois bieden, namelijk het nieuwe Dr. Hauschka magazine met als thema Samen Sterk. Maak er een moment voor jezelf van met bijvoorbeeld een voetenbad en een kop thee!

Ook fijn: ik mag je mijn unieke vouchercode aanbieden: 100336 die je kan gebruiken op www.drhauschka.nl.

Omdat we op dit moment persoonlijk contact zoveel mogelijk moeten vermijden, kun je nu met deze code jouw favoriete Dr. Hauschka producten bestellen zonder daarvoor verzendkosten te betalen én mag je een gratis mini naar keuze uitzoeken. Tegelijkertijd geef je mij met jouw bestelling een financieel steuntje in de rug. Zo zijn we samen sterk!

En natuurlijk kan je ook direct bij mij bestellen of ophalen. Want het is fijn om je huid wel te verzorgen in deze tijd. We zitten nu in het lenteseizoen en dan heeft je huid weer een andere verzorging nodig. Ik kom de bestelling graag bij je brengen (in de buurt van Schagen en omstreken), zonder verzendkosten en een gratis proefje van een product van Dr. Hauschka. Ik geef je ook graag advies over welk product bij je huid past en beantwoord ik vragen die je eventueel hebt. Dat kan via videobellen, WhatsApp, mail of bellen.

Lieve mensen, heel veel sterkte en liefde voor jullie.
Ik hoop jullie gauw weer te ontvangen bij Zen Salon.

Liefs Anouska
0616228065
info@zensalon.nl

P.S. Heb je hulp nodig bij het gebruik van de vouchercode?
Bekijk dan de instructie video >