Acties

Huidige acties van schoonheidssalon Zen Salon

Winter & Zen gezichtsbehandeling

Laad jezelf weer op met de warme Winter & Zen gezichtsbehandeling en geef jouw huid wat het nodig heeft. Gun jezelf een moment van rust en laat je huid weer glanzen met de fijne natuurzuivere producten van Dr. Hauschka.

* Warm winter voetenbad * Ontspanning hoofdhuid, hals- en nekspieren * Warme kruidencompressen * Reiniging * Dieptereiniging * Hydraterend masker * Massage van decolleté, schouders en nek met warme edelstenen * Verzorgende dagverzorging * Warme kruidenthee

Deze behandeling kost €55

Mail info@zensalon.nl of bel 06 1622 8065 om een afspraak te maken.

Zen met kerst

Een verwenbehandeling voor gezicht, lichaam en geest. Geniet van een ontspannende gezichtsbehandeling en massage van de rug met warme, verzorgende oliën. Ervaar het gevoel van lichtheid en innerlijke balans. Spanningen in de nek en rug worden verlicht. Verzorgende en versterkende producten werken intensief voor lichaam en geest. Sluit je ogen en vind jezelf.

* Warm winter voetenbad * Ontspanning hoofdhuid, hals- en nekspieren * Rugmassage * Warme kruidencompressen * Reiniging * Dieptereiniging * Hydraterend masker * Massage van decolleté, schouders en nek * Verzorgende dagverzorging * Warme kruidenthee

Deze verwenbehandeling kost  €90 (incl. kerstcadeautje)

Mail info@zensalon.nl of bel 06 1622 8065 om een afspraak te maken.

Massages

Kom langs voor een Ayurvedische of een ontspannende lichaamsmassage. De ayurvedische massage werkt op de spieren en het energetisch systeem, het brengt lichaam en geest weer in balans en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam €85 (90 min.) €115 (120 min.).

Een ontspanningsmassage is heel fijn als je lange tijd stress hebt gehad, als je last hebt van vastzittende spieren of als je gewoon toe bent aan ontspanning €30 (30 min.) €60 (60 min.).

Mail info@zensalon.nl of bel 06 1622 8065 om een afspraak te maken.